Contact

Ontdek mijn passie voor talen als freelance vertaler

Als vertaler ben ik gepassioneerd door talen en kan ik voor u met zekerheid wat betekenen. Welk bedrijf heeft de dag van vandaag nu geen nood aan een uitgebreide talenkennis? Is het om een brief te vertalen, een website of technische documentatie? Dan bent u bij Fidesa Consultancy uit Lier zeker aan het juiste adres.

Meerdere talen

Ik werk als zelfstandig vertaler wat zeker zijn voordelen heeft. Ik ben Master vertaler. Ik vertaal van het Nederlands naar het Duits en het Engels en vice versa. Ook vertalingen van en naar het Frans kan ik voor u verzorgen. Een bijkomende troef is dat ik heel wat kennis heb vergaard over textiel en professionele werkkledij wat eventueel ook van pas kan komen bij de vertaalopdrachten.

Interessant tarief

Het tarief hangt af van de hoeveelheid te vertalen tekst, de inhoud (de techniciteit) en de deadline. Ik werk snel en ben flexibel. Aangezien ik alleen werk en niet verbonden ben aan een vertaalbureau werk ik tegen interessante tarieven. Iedere vertaalde tekst wordt meermaals nagelezen en gecorrigeerd om alle mogelijke fouten te vermijden.

Levertermijn

Levertijden voor de vertalingen zijn steeds overeen te komen. De levertijden worden u altijd per mail bevestigd. Hebt u zelf een leverdatum in gedachten, dan hoor ik het graag en zal ik er alles aan doen om deze datum te halen. Van vertalingen tot hulp bij administratie, met de freelance vertaler van Fidesa Consultancy verkrijgt u het gewenste resultaat.

Contact

Bel mij gerust voor meer informatie of een prijsaanvraag voor uw vertaalopdrachten. Uw vertaler in Lier, Mechelen en omgeving geeft u graag duidelijk en gericht advies.

Contacteer ons!
03 500 12 70