Contact

Een succesvolle uitbesteding aan deze freelance secretaresse

Hou u bezig met de hoofdzaken van uw bedrijf en vertrouw op Fidesa Consultancy uit Lier voor administratieve ondersteuning en andere diensten. Als freelance secretaresse in Lier, Mechelen en omgeving sta ik mijn klanten met de meest uiteenlopende taken bij.

Contacten en netwerken

Wanneer uw productie of dienstenverleningen vlot draaien is het de bedoeling om dit zo te houden. Daarom is het belangrijk om in nauw contact te staan met uw klanten en ook de potentiële klanten.

Met mij als uw freelance secretaresse verloopt dit erg vlot want ik verzorg uw dossiers van A tot Z.

Ik sta onder andere in voor het updaten van uw bestanden, bijhouden van uw agenda, inplannen van afspraken, maken van offertes, opmaken van mailings en nieuwsbrieven, maken van facturen. Ik bied telefonische ondersteuning aan of zoek en verstuur relatie- en eindejaarsgeschenken.

Beurzen organiseren

Mijn hulp als zelfstandige secretaresse in de regio Lier, Mechelen en omgeving kan ik uitvoeren op uw werkvloer of van thuis uit. Maar ik ben eveneens in de weer voor uw bedrijf voor het organiseren van uw events, beurzen of seminaries in uw zaak of op locatie. 

Meer

Heeft u echter iets anders in gedachten dat u niet op deze pagina terugvindt? Neem dan even contact met me op. We krijgen het zeker voor elkaar.

Contact

Laat u niet overstelpen door het werk maar verdeel de taken door samen te werken met de ervaren secretaresse van Fidesa Consultancy. Bel me vandaag nog om een eerste afspraak vast te leggen.

Contacteer ons!
03 500 12 70