Contact

Vind uw freelance assistente bij Fidesa Consultancy in Lier

Kunt u wel wat hulp gebruiken voor uw administratie? En ziet u op tegen alle administratieve en sociale verplichtingen van een vaste aanwerving? Dan kiest u best voor een flexibele oplossing en ben ik als freelance assistente dè partner die u zoekt. Met Fidesa Consultancy bied ik u vanuit Lier de meest uitgebreide administratieve ondersteuning aan. Als freelance assistente voeg ik meteen een meerwaarde toe aan de werking van uw bedrijf terwijl u een goed overzicht over de kosten behoudt.

Administratie

Breng uw bedrijf naar een hoger level en concentreer u voor de volle honderd procent op uw corebusiness. Schakel mij in voor uw administratie. Ik neem uw administratieve zorgen niet alleen uit handen maar kijk ook met een kritische blik naar de workflow in uw onderneming en geef tips voor verbetering.

Customer support

Als freelance secretaresse werk ik van thuis uit maar kom ik zo vaak als u het wenst langs op uw kantoor of bedrijf om uw administratie op te volgen. U kan een beroep op mij doen voor het updaten van uw klantendatabase, het opvolgen van agenda’s tot het volledig verzorgen van mailings, het maken van offertes en facturen. De ondersteuning wordt afgestemd op uw noden en kan al vanaf enkele uren per week.

Vertalingen

Dankzij mijn opleidingen en internationale ervaring bent u steeds bij me welkom voor het uitvoeren van diverse vertaalopdrachten. Reken op mij als freelance vertaler voor vertalingen van het Nederlands naar het Duits, Engels en Frans en vice versa tegen de afgesproken deadlines en tegen verrassende prijzen.

Referenties

Fidesa Consultancy uit Lier bouwde reeds een mooie reeks aan referenties op door het aanbieden van hulp bij de administratie. Ontdek een selectie van mijn tevreden klanten en aarzel zeker niet om mij te contacteren voor bijkomend advies.

Over mij

Doe een beroep op mijn meer dan dertig jaar ervaring in de sector als zelfstandige secretaresse voor een administratieve ondersteuning op maat. Uw werk zal meteen vlotter gaan en u mag op een heleboel voordelen rekenen.

Contact

Contacteer Fidesa Consultancy voor het aanvragen van administratieve hulp die perfect bij uw bedrijf past. Als freelance assistente in Lier, Mechelen en omstreken ben ik meteen naar u onderweg.

Contacteer ons!
03 500 12 70